Renovera lägenhet bra Stockholm

K2 Rekrytering & Entreprenad Aktiebolag

Vi är ett byggföretag som är specialiserade inom totalrenoveringar och tillbyggnader av privata bostäder. Kvalitet, form och funktion är våra ledord och vi gör allt vi kan för att leva upp till dessa. Hos oss på K2 Rekrytering & Entreprenad Aktiebolag hittar du alla kunskaper som behövs för att genomföra en lyckad hus- eller lägenhetsrenovering.

Våra samarbetspartners består av allt från arkitekter, snickare, målare, elektriker, VVS-arbetare och plattsättare, till konstruktörer och markarbetare, där alla är certifierade och behöriga inom sina områden. Vårt mål är att tillsammans leverera vackra bostäder av högsta kvalitet!

Alla är välkomna till oss

Vi på K2 Rekrytering & Entreprenad Aktiebolag tar oss an både mindre serviceuppdrag och stora renoveringsuppdrag eller nybyggen. Våra främsta projekt är renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och inredningssnickerier.

K2 Rekrytering & Entreprenad Aktiebolag har funnits i många år med hundratals nöjda kunder över hela Stockholm med omnejd och de som representerar oss är erfarna, testade och pålitliga proffs med hög arbetsmoral och trevlig attityd!

Renovera lägenhet ROT Stockholm

Boka en kostnadsfri konsultation idag

Det är helt gratis att boka en tid för konsultation med oss. Hör av dig redan idag via kontaktformuläret eller telefonnumret så återkommer vi så snart vi kan!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify