Vårt tjänsteutbud

Vi har många års erfarenhet av att renovera lägenheter och för det vi inte har kompetens inom anlitar vi våra nära samarbetspartners som vi litar på.

services_icon1

Totalrenovering

Är ni i behov av en gedigen och omfattande renovering? Det ser vi till att ordna. Med hjälp av mångårig erfarenhet och expertis och duktiga medarbetare får du den lägenhet du alltid drömt om, samtidigt som vi ser till att det går snabbt och effektivt.

services_icon1

Köksrenovering

Ett nytt kök kan lyfta din bostad en hel del, både visuellt och i faktiskt värde. Vi ser till att tillgodose era behov och önskemål, och kommer mer än gärna med tips och råd på vad som skulle passa för just dig. 

services_icon1.png

Badrumsrenovering

Vi spenderar en hel del tid i badrummet, och ett riktigt fint sådant är värt guld. Vi kan genomföra en rad olika stilar och utförande med olika typer av materialval. Framför allt ser vi till att det blir precis den typ av badrum som du önskar så att du kan trivas!

services_icon1

...och mycket mer!

Det finns inte mycket inom kategorin lägenhetsrenovering som vi inte gör. Självklart är du alltid välkommen att kontakta oss om det är något du funderar över, och vi finns alltid tillgängliga för att skicka en kostnadsfri och skräddarsydd offert till dig.